Четвъртък 09, Юли 2020г.

ПОРЕДЕН УСПЕХ ПО МАТЕМАТИКА

            Ученичката Лидия Делева от НУ "Христо Ботев" град Любимец се класира на III място на петото on line състезание по математика. То бе организирано от ОУ "П.Р.Славейков" град Бургас за ученици от 4 до 7 клас. Талантливата Лидия е само на 4 точки от първото място. За високите си постижения тя получи грамота от организаторите от  град Бургас, която бе връчена от г-жа Козалиева - директор на НУ"Христо Ботев" град Любимец.

              Състезанието се провежда   on line  по платформата за дистанционно обучение Moodle. Освен знания по математика,участниците трябва да притежават  добри IT умения, за да могат да се регистрират самостоятелно и да участват. Според регламента на състезанието,учениците  решават задачите в рамките на75 мин, като имат  възможност само веднъж да коригират избрания отговор.

              Интересът на четвъртокласничката към математиката и упорития труд през годините определят  отличните й резултати при всяко представяне и класирането  й на челните места, сподели класната ръководителка - г-жа Кючукова.

Сподели: